2016. augusztus 2., kedd

Középpontban a Harry Styles Fanfiction-ök! ~ I'm Harry's Girl

 
Sziasztok!



Ez egyfajta kezdeményezés lenne.
Korunk legnépszerűbb fanfiction szereplői a One Direction fiúk, megannyi szerepben "láthattuk" már őket (önmaguk, természetfeletti lények, hétköznapi emberek, stb.).

Bloggerként biztosan te is több olyan kampányt láttál már, ahol az olvasókért kampányolunk vagy épp önmagunkért, egymásért. Nos, valamilyen szinten ennek is ilyesmi szerepe lenne.
Az az eredeti terv, hogy az összes magyar Harry Styles Fanfiction-t és íróikat összehozzuk egyetlen csapattá és támogassuk egymást. Természetesen mindannyian tudjuk, hogy mi amúgy is összetartunk, de ez egyfajta jelzés lenne eme külön kis csoportnak.
Csatlakozni szeretnél? Rendben, máris mondom mit kell tenned, mind íróként, és olvasóként is akár.



Mit tehetsz íróként?

  • Van itt ez a kis plecsni féleség, tudom, nem épp a szépségéről híres, de nem ez a lényeg, tedd ki a blogod modulsávjába. :)

  • Ha valaki a képre kattint, akkor erre a bejegyzésre mutasson a link. 
  • Esetlegesen, ha van kedved, jelezheted nekem valamilyen formában. (nem kötelezlek)


Mit tehetsz olvasóként?

  • Nagyon egyszerű! Ha olvasol akármilyen Harry-s történetet, és esetleg még nincs kint a plecsni, akkor megemlítheted az írónak egy hozzászólásban, hogy létezik egy ilyen kampány. ;) A módját rátok bízom, lehet akár eme bejegyzés linkjét odabiggyeszteni, de egy "I'm Harry's Girl" szlogen is megteszi, ezt mindenki szíve joga szerint eldöntheti.


Természetesen én senkit nem kötelezhetek, és nem is szándékozok kötelezni arra, hogy csatlakozzon ehhez a kampányhoz, ezt mindenki saját maga dönti el, nekem csak az a szándékom, hogy egy láthatatlan kötelékkel összehozzam a Harry lányokat, hogy erősítsük és támogassuk egymást, és ki tudja? Talán az egyik leendő tagban rejlik a következő barátod.
Ha csatlakozol, vagy esetlegesen valamelyik blogon belefutok ebbe a remekműbe, természetesen nagyon fogok örülni, és meg fogom köszönni. ^^  

Nos, ennyi lett volna ez a bejegyzés, remélem lesztek páran, akik majd csatlakoztok.



ALL THE LOVE M

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése